Schade-experts

D.O.G is een jong ingenieursbureau met een gezonde mix van jonge én ervaren deskundigen met een gezamenlijke passie voor het oplossen van bouwkundige vraagstukken. Wij zijn één van de vier partijen die in het aardbevingsgebied schades beoordeelt voor IMG (Instituut Mijnbouwschade Groningen). 

D.O.G. ingenieurs is op zoek naar nieuwe schade-experts op drie verschillende niveaus waarbij het arbeidsverleden en opleidingsniveau doorslaggevend zijn.

 

Functie eisen

 

Een junior deskundige is in zijn arbeidsverleden tenminste anderhalf jaar werkzaam geweest als bouwkundig/technisch schadedeskundige en daarmee kundig in het opnemen, vaststellen, calculeren en rapporteren van fysieke schade aan gebouwen en werken met meerdere schade momenten.

Een junior deskundige heeft minimaal een MBO opleiding Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding succesvol afgerond of beschikt aantoonbaar over minimaal een MBO werk- en denkniveau.

 

Een medior deskundige is in zijn arbeidsverleden van de afgelopen 10 jaar, tenminste 3 jaar werkzaam geweest (gemiddeld minimaal 70% van de werkbare tijd), als bouwkundig/technisch schadedeskundige en daarmee kundig in het opnemen, vaststellen, calculeren en rapporteren van fysieke schade aan gebouwen en werken met meerdere schade momenten.

Een medior deskundige heeft minimaal een MBO opleiding Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding succesvol afgerond of beschikt aantoonbaar over minimaal een MBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in afgelopen 5 jaar niet op basis van een arbeidsovereenkomst werkzaam geweest in een functie bij de NAM, CVW, EZ&K of de TCMG.

 

Een senior deskundige is, in zijn arbeidsverleden van de afgelopen 10 jaar, tenminste vijf jaar werkzaam geweest (gemiddeld minimaal 70% van de werkbare tijd) als bouwkundig/technisch schadedeskundige en is daarmee kundig in het opnemen, vaststellen, calculeren en rapporteren van:

  • fysieke schade aan gebouwen met meerdere schademomenten waaronder (monumentaal) erfgoed, landbouw (opslag) gebouwen en werken;
  • overige materiële schade door het intreden van schade waaronder inkomstenderving bij het MKB.


De senior deskundige heeft minimaal een HBO opleiding Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding succesvol afgerond of beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in afgelopen 5 jaar niet  op basis van een arbeidsovereenkomst werkzaam geweest in een functie bij de NAM, CVW, EZ&K of de TCMG.

 

Over jou:

  • je hebt voldoende kennis en ervaring met hedendaagse software;
  • je beschikt over een flexibele instelling en gevoel voor dienstverlening en advisering;
  • je hebt sterke analytische vaardigheden;
  • je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk zeer goed;

 

Wat krijg je van ons:

  • 40-urige werkweek, eventueel minder uren in overleg mogelijk;
  • voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • uitzicht op een vast dienstverband;
  • een leuke informele werksfeer binnen een enthousiast team.

 

Is je belangstelling gewekt en voldoe je aan bovengenoemde functie-eisen ? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie naar ons. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Henny Kooistra
via het nummer 050 20 49 515

 

Contactgegevens

Leonard Springerlaan 23
9727 KB Groningen

050-204 95 15
info@dog-ingenieurs.nl