Overheid

Indien u als overheidsinstelling behoefte heeft aan grote en flexibele capaciteit op het gebied van onafhankelijk bouwkundige inspecties of schade expertise kan D.O.G snel een projectorganisatie opzetten om aan uw behoefte te voldoen. Door de flexibiliteit in onze organisatie kunnen wij de projectorganisatie dusdanig inrichten dat uw organisatie optimaal bediend wordt. Door onze praktijkgerichte technische kennis geven wij gedegen advies.

Door te werken met de "Code omgang met persoonlijke belangen" is de onafhankelijkheid van het advies en de in te zetten deskundigen geborgd.

 

 

Bouwbedrijven

Pragmatisch technisch advies is één van de belangrijkste ingrediënten om snel, betaalbaar en deugdelijk te kunnen bouwen. Vooral als de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de uitvoering geheel bij u als bouwer ligt, is een partner zoals D.O.G met vakmensen met praktische kennis van cruciaal belang.

 

 

Architecten- en adviesbureaus

Bij het inschakelen van een bouwkundig expertisebureau is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een correcte uitvoering van de opdracht. D.O.G voert uw bouwkundige vraagstukken degelijk en snel uit. Door vooraf de opdracht en producten goed af te stemmen, ronden wij elke opdracht met succes af. 98% van onze uitgevoerde opdrachten heeft het resultaat opgeleverd dat was gewenst door de opdrachtgever.

Contactgegevens

Leonard Springerlaan 23
9727 KB Groningen

050-204 95 15
info@dog-ingenieurs.nl